lauantai 14. joulukuuta 2013

Viimeinen paketti

Eilen suunnittelin jo kirjoittavani niin blogiin kuin emollekin, että ilmoittelen vasta torstaina paketista, sillä olen poissa kotoa alkuviikon. Kuinka ollakaan sitten illasta tupsahti emolta tieto, että paketti olisi noudettavissa. Ehdin juuri ennen sulkemisaikaa postiin pakettiani hakemaan, vaikka olisihan posti ollut tänäänkin auki. Tässäpä kuvaa paketista.
Kovasti oli kaikenlaista taas pakettiin laitettu. Pakettia avatessa ensimmäisenä silmiini osuivat Fabelit. Juuri tuosta väristähän meillä on sukkia jo parikin paria. Kortista sitten selvisi, että ne ovat Pikkukässälle tarkoitettuja. Hänen kommenttinsa oli: "hui, kuinka ohutta!". Hän on näet neulonut lähinnä 7 Veljeksen paksuisesta. No keväällä on koulussa luvassa teknistä työtä, joten kotona voi tikuttelu maistuakin vaihteluna. Sitten paketista löytyi Pirtin kehräämön vihreää lankaa. En olekaan Pirtin kehräämön lankoja ennen omistanut. Olihan siellä vielä tonttu, tuo harmaa hattuinen, vähän nameja ja sitten koiran köysi. Erehdyin antamaan sen pennulle, Pavelle, ennen kuvausta ja oli työ ja tuska saada se vielä ehjänä kuviin mukaan. Nyt se on jo laitettu 3 palaseen, joten mieluinen oli. Pari bugiakin paketissa oli, siis geokätköilyyn kiertolaiseen liitettäviä metallilaattoja: varsinainen ja varakappale.

Ystäväkseni paljastui Tuija lankahulluus-blogista. Hän oli todella mukava ja monipuolinen ystävä, vaikka epäilikin itseään ensikertalaisena.

6 kommenttia:

 1. Mielettömän ihana paketti. Upeita lankoja ja hauska tonttu.

  VastaaPoista
 2. Upea paketti. Itse tykkään kyllä myös tuosta tontusta!

  VastaaPoista
 3. Hauskaa että koirasi piti lelusta, noitahan voi myös tehdä itse, varmaan sen tiedätkin. Ohjeet löytyy nimellä munkinnyöri. Mukava oli paketteja kasailla ja miettiä mikä voisi olla semmoista mistä pidät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkin narulelun ohjeeseen törmäsinkin ihan juuri jossain lehdessä. Mutta tuon saaman nopean silppuamisen perusteella täytynee hankkia varsin kovaa ja vahvaa materiaalia tuolle pikkutermiitille. No ei se kyllä kaikkine 22 kiloineen ihan pikkutermiittikään enää ole.

   Poista

Jätä toki sananen minulle.