maanantai 13. syyskuuta 2010

Ei valmista 2. satoviikolla

Ei tullut mitään valmista toisella Sukkasatoviikolla. Mutta alkuja on kyllä kaksiinkin sukkiin. Koska ostin toiset 3.5 mm sukkapuikot, käytin tilaisuutta hyväkseni ja laitoin noin koon 30 jämälankasukatkin puikoille. Suurin syy tähän oli, etten vielä osaa tiimalasikantapäätä ilman ohjetta ja tarvitsin eilen mukaani jotain tekemistä. Melkein sainkin ensimmäisen sukan varren valmiiksi.

Lähden pois kotoa muutamaksi päiväksi ja joudun istuskelemaan nelisen tuntia junassa tuolla matkalla. Osan ajasta kyllä haukkaavat lapset ja heidän huvittamisensa, mutta sitä muutakin aikaa jäänee. Nyt mietiskelenkin, pitäisikö ottaa mukaan tuo jämälankasukkakudin, jossa on jäljella tosiaan vielä reippaasti 1.5 sukkaa tehtävävä vaiko se toinen sukkakudin, jossa olisi tuon sukan jalkaterä kokonaan ja sitten suunnilleen samanlaiset sukat koossa 26-27. Osaannen jo tuon kantapään ulkoa. Molempia tuskin kannattaa mukanaan kuljettaa.

4 kommenttia:

 1. Onko 1,5 sukkaa valmistunu? :D
  Saatko muuten säädettyä kommentointiin sitä URL-juttua, kun muutoin ainakin min täytyy kirjautua googleen, ennen kun kommentoin? Käyhän se tietty niinkin.

  VastaaPoista
 2. Sartsa: otin pois kommentoinnista pakotteen ja katson, tuleeko noita roskaposteja ja/tai ikäviä anonyymejä paljon. Jos tulee, niin palaan entiseen.
  Loppujen lopuksi sain tuon aiemman sukkaparin valmiiksi ennen kotoa lähtöä, joten mukaan lähti jämälankasukkakudin. Siitä sain kotimatkalla ensimmäisen sukan loppuun. Toisen voisin laittaa vielä tänään puikoille nyt illasta.

  VastaaPoista
 3. Onko tullu roskaposteja? En tienny, et se oli siinä esteenä. Nyt kyl pääsin kommentoimaan ilman googleen kirjautumista.

  VastaaPoista
 4. Toistaiseksi ei ole näkynyt, onneksi. Olen vain joistain blogeista (lähinnä ei-käsityö) lukenut varsin mittavista roskapostiongelmista.

  VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.