sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Tämän viikon saldoa

Tällä viikolla on tullut vietettyä kutimuksen ääressä aika paljon aikaa. Ensinnäkin tuota mysteerihuivia olen neulonut jonkin verran, mutta se edistyy hitaasti, koska kerrokset ovat pitkiä kuin nälkävuosi ja oikeita kerroksia pystyy neulomaan vain, kun on rauha keskittyä työhön.

Mutta olen myös saanut valmista aikaiseksi. Myös toiset Hepsin sukat valmistuivat. Nämä ovat muutoin samanlaiset kuin nuo edelliset, mutta silmukoita oli työssä vain 35 ja koko muutoin 26.
Malli: Hepsin sukat 26 tiimalasikantapäällä
Lanka: Novita 7 punainen, väri 549, kului n. 44 g
Puikot: 3.5 mm sukkapuikot
Neulottu: 17.-24.9.2010


Perjantaina minulle kerrottiin, että pitäisi saada korville asti menevä päähine. Korvat palelevat aamuisin jo Rinsessa-pipossa. Launtaina sittarissa bongasin Novitan Varpu-lankaa. Se on kyllä melko keinokuituista, mutta on siinä siteeksi villaa 14 % ja mohairia 9 %. Otin sitä sitten sen 200 g kerän pipon haluajan  värisenä.

Ja heti perjantaina laitoin pipon puikoille. Illasta huomasin, että minulta löytyy vain 5 sukkapuikota ja oikeastaan tarvitsisin 6 pyöröpuikkoja tuossa pipossa. Niinpä launtaina tuli hankittua niin 5 kuin 6 lyhyet pyöröpuikotkin. Tänään sain pipon valmiiksi. Tein sen Mario-myssyn ohjetta muokaten. Saa nyt nähdä, tuliko hyvä vai ei. Alareunaan laitoin lisäksi 3x kiertämään kumilankaa pujottaen, jotta pysyisi paremmin päässä.
Malli: oma mukaelma Mario-myssystä
Lanka: Novita Varpu sinikirjava, väri 823, kului n. 29 g
Puikot: 5 sukka-&pyöröpuikot ja 6 pyöröpuikot
Neulottu: 24.-26.9.2010

2 kommenttia:

Jätä toki sananen minulle.