lauantai 4. syyskuuta 2010

Lankamaailma Tampereelle ja sukkasatoa

Olen saanut ensimmäisen sukan valmiiksi ja toisenkin kantapään aluilleen. Vielä menee hetki tässä neuloskellessa. Kuvassa myös neulojan peukalo, teipattu sellainen. Tuntuu teippaus auttavan vähän, ettei satu kovin paljoa. Ja juu, kyllä se sattuu, vaikkei neuloisikaan, joten en nyt masokistisesti neulo.

Yritimme virkkaajan kanssa haeskella hänelle noin Isoveljen/7veljeksen vahvuista lankaa paikallisesta cittarista. Muuten hyvä, mutta häntä eivät Novitan syksyn värikartat innostaneet. Niinpä kotona sitten netistä haeskelimme lankakauppojen valikoimia. Kuulemma Gjestalin Jannessa olisi sopivat värit. Olin jo tilaamassa sitä Tapion lankakaupasta samalla miettien, mitä muuta ottaisi. Mitään en kyllä tarvitsisi, sillä kaapit ovat lankaa pullollaan. Päädyin kuitenkin vielä surffaamaan mahdollisia jälleenmyyjiä Tampereen seudulla. Tälloin huomasi, että Lankamaailma avaa ensi tiistaina 7.9. uuden myymälän Tampereen Lielahteen. Niinpä ei lähdekään tilaus Tapiolle, vaan menemme tuonne lankakaupoille, sillä olisi muutenkin pakollista asiaa sille suunnalle ensi viikolla. Nimittäin paras paikallinen kahvikauppa, Mokkamestarit, on siinä lähellä.

1 kommentti:

  1. Lielahdessa on myös Suomen paras hampurilaispaikka (tai ainakin paras niistä missä minä olen käynyt). Kuopiosta Helsinkiin mennessä on joutunut ottamaan ylimääräisen kierroksen Tampereen kautta, ihan vain sen takia että pääsee hampurilaiselle :P. Olikohan se American Diner nimeltään. Noh, seuraavan kerran hampurilaisella käydessä täytyy käydä myös Lankamaailmassa, ei hullummin :)

    VastaaPoista

Jätä toki sananen minulle.